آيريش کافي قهوه است که برخلاف ساير قهوه ها بر پايه قهوه اسپرسو نبوده و در ترکيبات آن به شير فوم دار هم نيازي نيست، پس به دستگاه
آيريش کافي، قهوه اي است با طعم متفاوت و بسيار خوشمزه که اولين بار توسط جو شريدن در ايرلند آماده و براي مشتريان سرو شد. از آنجايي که جو شريدن در کافه اي کار مي کرد که در نزديکي فرودگاه قرار داشت، اين قهوه در مدت زمان کوتاهي محبوبيت جهاني اي بدست آورد. مواد مورد نياز براي درست کردن آيريش کافي عبارت است از:
اولين مرحله براي آماده کردن آيريش کافي دم کردن قهوه با فرنچ پرس و درست کردن قهوه فرانسه است. (با مراجعه به مقالات قبلي مي توانيد طرز تهيه قهوه با قهوه ساز فرنچ پرس را مطالعه کنيد). سپس خامه پر چرب را با همزن زده تا غليظ شود. بعد از دم کشيدن قهوه و آماده شده خامه، ليوان سرو آيريش کافي را گرم کنيد. (مي توانيد کمي آب داغ داخل ليوان سرو ريخته و خالي کنيد يا آن را با حرارت دادن گرم کنيد).
سپس قهوه را داخل ليوان ريخته و به آن شکر قهوه اي و آيريش ويسکي را به آن اضافه کنيد. هم بزنيد تا شکر به خوبي حل شود. در مرحله آخر خامه زده شده را به آرامي روي قهوه بريزيد. آيريش کافي آماده نوشيدن است. از آنجايي که مصرف آيريش سيروپ ممنوع است، بارتندرها به جاي آيريش ويسکي از آيريش سروپ استفاده مي کنند.
source:
براي درست کردن قهوه به چه وسايل و ابزاري نياز داريم؟
چگونه قهوه اسپرسو كف دار درست كنيم؟
چگونه قهوه خامه دار درست كنيم؟
قهوه ,آيريش ,کافي ,کنيد ,درست ,مي ,آيريش کافي ,درست کردن ,کافي را ,کنيد سپس ,است با
درباره این سایت